LOADING CLOSE

MACPRESSE


1+

Ani de existenta

1+

Prese in functiune

1+

Prese in Romania

1+

Brevete

1+

Tari cu prezenta

1+

Tari cu asistenta tehnica


Macpresse este una dintre cele mai importante companii de tratare a deșeurilor și reciclabile la nivel internațional. Compania este administrată de a cincea generație a familiei Scotuzzi. Mașinile sunt fabricate în cele trei fabrici din Milano, Italia.

Familia Scotuzzi conduce compania de când a fost înființată în 1875. Membrii familiei Scotuzzi se specializează în industria prelucrării metalelor de la începutul secolului al XIX-lea: au început ca fermieri cu fondatorul Angelo, apoi au devenit fierari cu fiul său Giacomo. Fiul său, Libero, extinde afacerea și construiește primele mașini agricole pentru piața locală.

La mijlocul secolului al XX-lea, frații Amos, Angelo Giuseppe și Giacomo, a treia generație a familiei, simt potențialul unei piețe în creștere: mută afacerea de la Brescia la Milano și înființează compania MAC (Macchine Agricole Cartarie). Aceasta este baza pentru viitorul Macpresse.

Astăzi compania Macpresse este prezentă în peste 60 de țări din întreaga lume, cu o rețea extinsă de centre de servicii.MACPRESSE – Corporate Video