LOADING CLOSE

STADLER


1+

Ani de existenta

1+

Statii in functiune

1+

Statii in Romania

1+

Separatoare Balistice Produse

1+

Angajati

1+

Tari cu prezenta


Firma STADLER proiecteaza, fabrică și asambleaza statii de sortare și componente pentru industria de eliminare și reciclare la nivel mondial.
Motto-ul „Tehnologia la cel mai bun nivel” include nu numai ani de experiență și know-how, ci se caracterizează prin calitate, fiabilitate și satisfacția clienților.

Cei peste 450 de angajați calificați cat și producția de cea mai înaltă tehnologie asigură că fiecare proiect se desfășoară fără probleme.

Fie că este vorba de concepție, planificare, producție, modernizare, optimizare, asamblare, punere în funcțiune, conversie, demontare, întreținere și service a componentelor și sisteme complete de reciclare și sortare, STADLER ofera un „serviciu complet” adaptat cerințelor clientilor

Sisteme individuale de sortare pentru:

Ambalaje ușoare / Hârtie / carton /Procesarea combustibilului alternativ (RDF) / Pregătirea foliei / Gunoaiele menajere / Sticlă de plastic / Deșeuri comerciale / Deșeuri mixte de construcții / deșeuri voluminoase / Prelucrarea lemnului reciclat pentru industria de PALSTADLER – Corporate Video