LOADING CLOSE

WELGER


1+

Ani de existenta

1+

Echipamente vandute


Welger Recycling Engineering GmbH furnizează pe piață produse și servicii unice de mai bine de 40 de ani. Înființată inițial sub Welger GmbH, un producător de frunte de prese și împachetare agricolă, astăzi Welger Recycling Engineering GmbH este o companie independentă care vinde sisteme staționare de compactare și eliminare în întreaga lume.

Până acum am generat efecte de sinergie pe baza istoriei noastre. Componentele, ansamblurile și soluțiile detaliate brevetate au fost produse de peste 100.000 de ori și au fost dovedite în condiții extreme de lucru.

Ne-am stabilit ca un jucător de nișă care oferă soluții personalizate pentru nevoile individuale ale clienților. De la început, Welger Recycling Engineering GmbH a susținut o filosofie diferită privind reciclarea care urmareste a crește valoarea materialelor reciclate printr-o soluție descentralizată care sortează și compactează după tipul de material. În plus, Welger doreste sa optimizez logistica internă și procesele de lucru la fața locului prin intermediul sistemelor sale integrate complet automatizate. La cerere, procesele de legare și descărcare a balotului pot fi, de asemenea, automatizate.

Welger deserveste clienți dntr-o serie diversa de industrii, de la automobile la centre de distribuție și companii logistice, până la mobilier, hârtie și industria alimentară și a băuturilor.WELGER- Corporate Video