LOADING CLOSE

O.M.A.R.


1+

Ani de existenta

1+

Sisteme instalate

1Mil. m3

Aer Purificat in FIECARE Ora 

1m2

Material Textil Folosit la Filtre Maneca


Compania înființata în 1978 a crescut intr-o companie industrială cu un personal format din 75 de specialiști. Experiența de varf i-a permis să se extindă la nivel mondial în domeniile tratării emisiilor industriale, filtrării uscate și umede, biofiltrării și reciclării deșeurilor.

O.M.A.R. este acum o companie industrială inovatoare și flexibilă care se clasează printre principalii designeri, producători, instalatori și furnizori de servicii de fabrici industriale „Made in Italy” concepute pentru a proteja mediul.

Toată lumea știe că procesele industriale sunt o sursă de poluare pentru planeta noastră, iar standardele internaționale de emisii industriale care vizează protejarea planetei și a mediului înconjurător devin din ce în ce mai stricte în fiecare an.

Pentru a asigura concentrațiile de emisii care se încadrează în limitele stabilite, este necesar să se adopte utilizarea echipamentelor și a tehnologiilor menite să elimine acești poluanți cu cel mai mic consum de energie posibil.

O.M.A.R. a câștigat experiență profesională și tehnologică care îi permite să funcționeze cu succes în numeroase industrii, inclusiv oțel, plastic, lemn, hârtie, marmură, textile, inginerie mecanică, procesarea deșeurilor, producția de alimente și turnarea metalelor, oferind soluții de ultimă oră pentru fiecare proces industrial .

Astazi O.M.A.R include atat solutiile proprii de filtrate cat si produsele de sortare si reciclare al firmei I.T.R.O.M.A.R. – Corporate Video