LOADING CLOSE

FEEDER PENTRU PUBLERI ALIMENTARE LA TEMA

FEEDER PENTRU PUBLERI ALIMENTARE LA TEMA


FEEDER PENTRU PUBLERI ALIMENTARE LA TEMA

2021.01.15


Dragonara Grup a produs primul feeder (alimentator) de pulberi alimentare in anul 2006 continuand sa dezvolte și optimizeze produsul pe parcursul anilor, standardizand si imbunatatind componentele si sistemul de control. Cu toate acestea feederele de pulberi alimentare pastreaza un grad de adaptabilitate pentru a putea fi integrate in liniile de productie existente. 

Fiind proiectate, produse si instalate de catre noi, feedere le pulberi alimentare DRAGONARA sunt un produs competitiv, adaptabil si foarte versatil, putand fi adaptat, modificat sau extins chiar si pentru nevoi specifice ale clientilor.

Anul acesta (2020) am primit o cerere de feeder la tema pentru un client care dorea sa poata spala interiorul, demontand snecurile de avans a materialului. Materialul preluat de feeder este in containere de inox de 1 mc cu golire la partea inferioara. Distanta de la gura de golire a containerului pana la sol este de 375 mm. Debitul cerut este de pana la 2 mc pe ora, variabil.

Comanda de oprirea este data de un senzor de nivel, iar pornirea este data de un timer. Confirmarea prezentei containerului la feeder este data de un sensor capacitiv. Asigurarea unui debit relativ mare este data de un ansamblu de trei snecuri cu pas variabil. De asemenea constructia este din inox AISI 304.

Pentru a permite demontarea celor trei snecuri, am prevazut un sistem de antrenare cu pana transversala. Lagarele raman in pozitie, iar snecurile pot fi demontate in vederea spalarii. In acest fe clientul poate respecta standardele din industria alimentara si de asemenea poate utliiza diferite tipuri de pulberi fara a risca o contaminare, deaoarece poate curata feederul. 

Timpul de livrare a prototipului a fost de 6 saptamani de la primirea comenzii. Feederul a fiind montat si pus in functiune direct de noi, Dragonara Grup, la sediul clientului.
Lasă un răspuns