LOADING CLOSE

FORREC


1+

Ani de existenta

1+

Angajati

1

Echipe de Montaj

1m2

Depozit Piese de Schimb


In spatele marcii comerciale FORREC, exista o echipa de profesionisti cu peste douăzeci de ani de experiență în sectorul tehnologiei de tratare a deșeurilor.
Datorită acestei experiențe semnificative, FORREC poate dezvolta proiecte și construi masini care să poată satisface toate nevoile dvs. de procesare a deseurilor solide.

FORREC iși concentrează și dezvoltă angajamentul în patru segmente diferite:

  • Cercetare, proiectare și construcție de tocatoare și macinatoare pentru gestionarea tuturor tipurilor de deșeuri solide;
  • Cercetare, proiectare și construcție de instalații specializate în transformarea deșeurilor;
  • Servicii de asistență și întreținere cu scopul de a oferi o eficiență maximă pentru a garanta satisfacția clienților;
  • Dezvoltarea de tehnologii ecologice capabile să funcționeze într-un mod complet ecologic.

 

Istorie:
Forrec a fost înființată în 2007 în Resana. În doar un timp scurt, compania a dobândit un grup de clienți care au apreciat flexibilitatea și atenția acordate fiecărui proiect.

În decembrie 2011, Forrec s-a mutat la noul sediu din Santa Giustina in Colle într-o incinta inițială de aproximativ 3.500 m2, la care ulterior a mai adăugarea un depozit, de aproximativ 2.500 m2,  dedicat în întregime pentru piese de schimb.

Compania, cu mai mult de 90 de angajați (2019), are o sucursală în Serbia care este responsabilă o parte din producție. Sucursala din Serbia are 50 de angajați implicați în execuția proiectelor dezvoltate și produse la sediul său italian.

Dezvoltarea rețelei de vânzări și procesul rapid de internaționalizare au oferit companiei aprecieri atât naționale, cât și internaționale. În scurt timp, colaborarea a fost stabilită cu parteneri din întreaga lume. FORREC are birouri de vânzări în: Brazilia, America de Nord, Thailanda, Rusia, Turcia, Myanmar, Vietnam, Dubai, Maroc, Franța, Marea Britanie si Olanda.FORREC – Corporate Video